28 Eylül 2018 Cuma

FM 2019 # Yeni Kullanıcı Arayüzü #


Yapımcılarının bu sen en iddialı oldukları konu FM 19'un arayüzü oldu. Seriye yeni bir arayüzle devam edeceklerini daha fm19 çıkmadan bütün röportajlarında bolca  duyurmuşardı. 

Yeni bir Football Manager oyunundan bahsederken, yazıya "Yepyeni Bir Kullanıcı Arayüzü" diye başlamayı tarzımız belledik. Bu sebeple tüm deneyimli FM'ciler, her oyundan yepyeni bir "görünüş ve his" beklemeye alıştı.
Fakat bu sene, alışkanlığımızı bambaşka bir boyuta taşıyoruz.
Football Manager 2019'un diğer tüm FM oyunlarına kıyasla en büyük farkı, yenilenmiş arayüzü olacak. Tecrübeli menajerler neredeyse her sekmede farklı hissedecek. Sayfalar daha açık ve canlı olacak. Ayrıca oyunun her yönü çok daha kolay keşfedilip kullanılabilecek.
Değişiklikler en çok, oyunun temelini oluşturan en önemli iki modülde kendini gösteriyor: taktikler ve antrenman. İki alanda da küçük fakat anlamlı değişiklikler var. Bu kararların çoğunu FM18 geribildirimlerine göre aldık. Tecrübe gözetmeksizin, tüm oyunculara yönelik tasarımlar yaptık.
Görsel yenilikler yalnızca PC/Mac ile sınırlı kalmıyor. Bu yeni "görüntü ve his" Football Manager logosu ve renklerini de içine kattığından mobil ve Touch versiyonlarında da alışıldık bir his sağlayacak.
Sonuç olarak, ortaya FM'den asla vazgeçmeyen deneyimlilere de tanıdık gelecek yepyeni bir tasarım çıktı. En önemlisi ise, bu değişikliklere yalnızca farklı bir görünüm yakalamak adına girişmedik. FM19 serinin en iyi görünen versiyonu olmakla kalmayacak, aynı zamanda geliştirilmiş kullanıcı arayüzü ve yeni menajer yardım sistemiyle oynanışı en kolay FM olacak.

İşte yeni oyunumuzdan ilk kareler




0 yorum:

Yorum Gönder