11 Aralık 2018 Salı

En İyi FMRTE ALTERNATİFİ | FM Scout Editor 2019 | ÜCRETSİZ FMRTE ALTERNATİFİ


Harika bir program ile karşınızdayım bildiğiniz gibi oyunun en iyi gerçek zamanlı hile yazılımı artık ücretli. Evet FMRTE den bahs ediyorum FMRTE 19 ÜCRETSİZ VERSİYONU bildiğiniz gibi çıkmadı ve çıkmayacak. 

Bende alternatif program arayışına geçtim birçok fmci gibi. Bulduğum alternatif programları sizinle paylaşacağım. Sizin için en iyisinden ve en çok tercih edileninden başlayacağım.




FM Scout Editor 2019

Bu yazılım aslında FMRTE 19 ile yapabileceğiniz bir çok şeyi yapmanıza imkan sağlıyor. İdda ediyorum artık fmrte devri kapanmış olabilir. 

Bu arada sizlere harika bir haber vermek istiyorum artık siz değerli okurlarımın hazırladıkları yamaları ve içerikleri paylaşacağız. Yayınlamamızı istediğiniz içerikleri istediğiniz yamaları örneğin editör dosyalarınızı veya grafiklerinizi sizin için sizin adınızla paylaşacağız. Yayınlamamızı istediğiniz içerikleri Seosemci@gmail.com adresine mail ile yollayın lütfen.
FM Scout 19 Editörüne genel özellikleri ile beraber bir bakalım;

 
Sizi Kovamazlar
Sizi klübünüzde bir anda vazgeçilmez yapabilir ne olursa olsun kovulmazsınız. 
 Ulus Düzenleme
Ulusları düzenleyebilirsiniz veya değiştirebilirsiniz. Uluslar arası anlaşmalarıda değiştirme şansınız var. Bunu özellikle Türkiyeyi AB'ye ekleyip abli oyuncuların yabancı statüsünde sayılmamaları için kullanabilirsiniz bunun gibi şeyler yapabilirve oyunu çok daha zevkli hale getirebilirsiniz. 
 Oyun içi asistan
Oyundaki en iyi asistan artık sizde gizli olan veya tahmini olan CA/PA değerlerini görebilirsiniz istediğiniz tüm oyunuların tüm özelliklerini inceleyebilirsiniz artık sizin için gölgede kalmış bir yetenek yok.
 Kulüp Finansını Düzenle (En Sevdiğiniz )
Bütçe, bilet fiyatları, yardımsever başkan, sponsorlar e sponsor gelirleri , borçlar ve daha fazlası gibi her türlü kulüp finansmanını düzenleyebilirsiniz. Beşiktaşı Barselonadan daha zengin yapabilirsiniz mesela çok tavsiye etmem tabi :) 
 Kulüp Bilgilerini Değiştir - İyileştir veya Kötüleştir
Kuruluş yılı, tesisler, gençlik işe alımı, moral, katılımcılar ve benzeri konuları istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.  
 Oyuncuları Düzenle
Fiyatını - Tüm özelliklerini, itibarını, oynadığı mevkiyi, tercih edilen hamlelerini ve bunlara benzer . Birçok oyuncu bilgisini düzenleyebilirsiniz. Ayrıca, sakatları bir anda iyileştirebilir, bir oyuncuyu yok edebilir ve cezaları kaldırabilirsiniz. 
 Oyuncu Özelliklerini Dondur
Oyuncular yaşlandıkça oluşan düşüşler veya genç oyuncuların gelececek yıllardaki gelişimlerini durdurabilirsiniz (ikinci mantıksız gelmiş olabilir ancak yabancı forumlardaki fmciler bunu rakiplerindeki genç yetenekler için yapıyorlarmış.)
 Ligleri Düzenle
Liglerin kurallarını gelirlerini ve benzeri durumları düzenleyebilirsiniz. Liginizin itibarını arttırabilirsiniz mesela.
 Personeli Düzenle
Oyundaki en önemli şeylerden birisi teknik ekiptir. Tıpkı oyuncularda olduğu gibi teknik personelinizin de tüm özelliklerini düzenleyebilirsiniz. Bu oyuncularınızın daha hızlı ve iyi gelişmeleri ayrıca maç forumlarını arttırabilirsiniz. 
Takımdaki Gruplaşmaları Ve Tüm Takımı Düzenleme
Tüm takımın sakatlıklarını iyileştirmek veya tüm cezaları kaldırmak gibi işlemler tek tıkla elinizin altında olacak ayrıcana  FM 2019 ile beraber gelen takımdaki hiyeraş düzenine müdehale şansınızda oluyor keza bu durum bazen herşey harika gidiyorken baş belası olabiliyor. 
Kulüp Kitlerini Düzenle
Formaları - armayı klübün bölgesini iklimi ve benzeri kriterlerin tamamını değiştirebilirsiniz. Ayrıca yapacağınız tüm değişiklikler 3d maç motorunda da görünecek.
Ödülleri ve Primleri Düzenleyin
Tüm ödülleri ve primleri değiştirebilirsiniz. Örneğin liginizdeki galibiyet primini değiştirebilirsiniz. Maç başına kazanılan para artınca ekonomik olarak klübünüz çok hızlı bir toparlanmaya girecektir.
Şehirler Düzenle
Bunu ne kadar çok kullanırsınız bilmem ancak şehirlerin kordinatlarını yüksekliklerini iklimlerini yaşayan insanların yoğunluğunu ve zenginliğini düzenleyebilirsiniz.
Kitle düzenlemeleri
Shift veya Ctrl tuşları ile her yerde birden fazla seçim yapabilirsiniz.




























Ek Bilgi: Arkadaşlar üzülerek belirtmeliyim ki fm scout editörün bazı özellikleri kısıtlanmış. Sizden 5 dolar bağış yapmanız isteniyor artık. Geliştiricilerine mail atıp indrim kuponu istedim. Bize özel bir kupon verirlerse sizinle paylaşacağım. 

Başka alternatif programlar da var onlarıda br bir eklemeye devam edeceğiz. 


4 yorum:

  1. Hocam merhabalar kurulum konusunda defalarca sıkıntı yaşadım bana yardımcı olabilir misiniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba tam olarak yaşadığınız sıkıntı nedir

      Sil
  2. olmuyor ama yaa.açtığım zaman hata veriyor.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil