27 Kasım 2018 Salı

FM 2019 En İyi Antrenman Rehberi | FM 19 Antrenman Rehberi | Football Manager 2019 Geniş Antrenman Rehberi


Merhabalar değerli FM'ciler Bildiğiniz gibi oyunun en önemli kriterlerinden birisi iyi antreman.

Antrenman programınızı iyi geçirirseniz maçlardaki performansınız çok ciddi ölçüde artar. Unutmayın sezon içinde Fm oyunu taktik ve antrenman oyunudur. İyi antrenman yapan oyuncular çok hızlı gelişir ve iyi paralara satarsınız. İyi antrenman yapan oyuncular iyi sonuçlar aldırır size iyi sonuçlar klüp popilerliğinizin ve prestijinizin artmasına iyi gelirler elde etmenize yarar ve oyunun da asıl amacı budur zaten.







Verimli bir antrenman için önemli etkenler;


Antrenman programının oyunculara uygunluğu

Bu konuda sizi yönlendirebilecek iyi bir teknik ekibe özellikle iyi bir yardımcı antrenöre ihtiyacınız var. İleri seviye olduğunuzda zaten oyuncuların profillerini inceleyip onlara saha çinde taktiksel anlamda daha verimli olacakları roller vereceksiniz. Bu roller için zayıf yönlerini ve avantajlarını inceleyip bunlara göre antrenman programları oluşturacaksınız. Ancak eğer bu konularda çok başarılı değilseniz bu işleri antrenör ekibinize bırakmanızı öneririm.

Yakın zamanda özel hazır antrenman programları paylaşacağım şuan deneyip geliştirmeye çalıştığım programlar var takipte kalın lütfen.


İyi bir antrenör ekibi

Evet en önemli nokta budur. İyi bir ekibiniz yoksa ne yazık ki messi'yi ronaldo'yu bile alsanız başarılı olamazsınız. Oyunun eskileri ustaları bilirler iyi bir takım istiyorsanız işin mutfağından başlamalısınız. antrenör ekibiniz iyise ismi duyulmamış sıradan oyuncularla bile şampiyon olabilirsiniz. Yıldız iki oyuncu alacağınıza tüm antrenör ekibinizi çok kaliteli isimlerle doldurabilirsiniz

İyi bir ekip kurmakla işe başlayın aşağıdaki yazılarımı okuyun lütfen.
           İyi Bir Hucum Antrenörü Nasıl Bulurum




0 yorum:

Yorum Gönder