7 Kasım 2018 Çarşamba

FOOTBALL MANAGER 2019 YABANCI SINIRI KALDIRMA | FM 19 Yabancı düzenlemesi İNDİR


FM 2019 Yabancı Sınırı Kaldırma 

Merhaba değerli fmciler ! Bildiğiniz gibi diğer tüm fmlerde olduğu gibi 19 da da en çok ihtiyaç duyacağınız yamalardan birisi yabancı sınırı kaldırma yamasıdır.

Şahsen yeni düzenleme ile çok ihtiyaç duymasam bile kesinlikle kariyerime başlamadan önce yükleyeceğim birkaç yamadan birisidir. Sonuç olarak ilerleyen yıllarda ne olacağını bilemeyiz. Ülkemizde zaten şuan gümrük yasası yabansı sınırını tamamen kaldırma gibi şeyler görüşülüyor belki birkaç ay sonra kaldırılacak ve ben kariyerimde bundan fayalanamayacağım gerçekten git gide uzaklaşacağım.

Bir diğer konuda bazen küçük bütçeli klüplere gittiğimde bir süre toparlanıp sonra ilhan cavcav modeli ile çok sayıda ucuz oyuncu alıp satma ve kaynak kazanma yönelimim oluyor ancak fmde bu yama olmazsa bunları gerçekleştiremezsiniz.

Yaması FM 2019 Yabancı Sınırı Kaldırma Yaması FM 2019’un tam sürüm olarak çıkmasının ardından sizlere bir güzellik de  biz yapalım istedik.




. Kurulum

 dosyayı Belgelerim/Sport Interactive/Football Manager 2019/editor data içine atın.
Sonra oyunu açın.
Yeni oyun ekleme ekranından gelişmiş seçeneklerinin içinden yamayı aktif edip yeni oyuna başlayın. Yama, kayıtlı oyunlarda çalışmamaktadır.


FM 2019 Yabancı Sınırı Kaldırma İNDİR


Lütfen yama ile ilgili sitemize bir yorumu çok görmeyin. Desteklerinizle burası ayakta lütfen bizlere destek olmaya devam edin. 

6 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. şimdi bu kurumu yaptığımda daha önce oynadığım kariyerimde de kaldırılacak mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha önce yaptığınız kariyerler bu yamadan etkilenmez.

      Sil
  3. şunun kayıtlı oyuna da olacak versiyonu yok mudur ya

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Harika bir yama çok teşekkürler

    YanıtlaSil