27 Kasım 2018 Salı

FM 2019 En İyi Hucum Antrenörleri | FM 19 En İyi Hucum Antrenörleri | Football Menager 2019

Oyunda personel arama sistemi var ancak biz size bir güzellik yapıp oyunun en iyi anrenörlerini paylaşalım. Bu isimlerden birkaçı bile takımınızın havasını inanılmaz derecede değiştirecektir.

Hızlıca hucum antrenörleri listesini paylaşıyorum.


Boro Primorac: Bu değerli yardımcıyı ne yazık ki orta derece bir klüpteyseniz alamazsınız. Aslında bu kadar maliyetli ve alınması zor bir isime yer vermek istemezdim ancak bu adam gerçekten çok başarılı.



Davide Lucarelli: Sadece oyuncu alırken değil antrenör alırken de genç yeenekli gelecek vaad eden isimlere öncelik verebilecek ileri görüşlü insanlardan biriyseniz eğer bu antrenör tam size göe çünkü ilerde çok iyi işler vaad ediyor.




Ebbe Sand: Danimarka futbolunu sırtlayan harika bir antrenör alırken çok zorlanmazsınız gerek antrenman seviyesi gerek tavsiye ettiği oyuncular gerçekten çok iyi





Fausto Salsano: FM'cilerin vazgeçilmezleridendir. Asistan menejer olarak da alınabilir antrenör olarak da ben genelde asistan olarak alıyorum ama antrenr olarak alabilirseniz takımı uçurur!









Hans Visser: Orta seviye bir takıma kolaylıkla getirebilir ve sorunlarınıza son verebilirsiniz. Fiyat performans olarak çok verimli. Tek sıkıntı asistan olmak için biraz diretecek imkanınız varsa biraz fazla para ile sorunu rahatlıkla çözebilirsiniz.





Emilio De Leo: Genç bir antrennör hucum zihinsel ve defansif anlamda çok başarılı çok para istemez kolay gelir yani dertlerin dermanı bu adam






Keith Bertschin: Listenin en başarılı isimlerindendir. kolay uyum sağlar kararlıdır disiplinlidir asistan menejer olarak da düşünebilirsiniz.




Mehmet Süral: Mehmet hoca yerli ve çok başarılı bir isim şuan boşta hemen alın.






Pepijn Ljinders: Kolej takımı mantığı deyince akla birkaç sene önceki porto gelir değil mi sürekli oyuncu üretip parlatıp yüksek fiyatlara satan. İşte  o portonun mutfağının en kemik isimlerinden birisi. Birkaç yıldır liverpool'da görev almakta. Onu kandıra bilirseniz mutlaka alın özellikle genç hucum oyuncularındaki değişime inanamayacaksınız.




Şimdilik bu kadar ancak zamanla yeni eklemeler yapılacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder