28 Eylül 2018 Cuma

FM 2019 (Resmi Bundesliga Lisansı)



Uzun süredir beklenen Bundesliga nihayet Football Manager 2019 ile geldi. Böylece FM19'da hem Bundesliga hem de Bundesliga 2 resmi kulüp amblemleri, formaları ve oyuncu fotoğrafları kullanılacak. Ayrıca bu liglerin kupaları da eklendi. Yani çok daha gerçekçi bir atmosfer sizi bekliyor.
Yepyeni lisanslı formalar ve amblemlerinin yanı sıra, sahadaki Bundesliga atmosferini de Football Manager'a taşıyoruz. VAR ve gol çizgisi teknolojisi de artık sizinle.

Bundesliga, birçok farklı milliyetten gelecek vaat eden oyuncular barındırdığı için Football Manager'da ses getirecek. Kariyeriniz boyunca bu genç yetenekleri keşfedip dünya yıldızlarına dönüştürebilirsiniz. Daha önce Almanya'da kulüp yönetmediyseniz şimdi tam sırası.

Bundesliga resmi lisansının yanı sıra, FM19 daha ilk günden Almanca oynanabilecek. Yani iki milyondan fazla kelime ve söz öbeği Almancaya çevrildi. Desteklediğimiz dillere bir yenisini daha ekleyerek 19 dile ulaştık. Aynı zamanda Football Manager topluluğunun değerli çevirmenlerince hazırlanmış diğer dil yamalarını Steam Atölyesinden indirebilirsiniz.

FM19 ile dört yıllık Bundesliga lisansının ilk senesine başlıyoruz. Önümüzdeki yıllarda da bu başarılı birlikteliği sürdürmek ve sizlere bu seneki tam lisanslı Bundesliga'yla yepyeni bir oyun tecrübesi yaşatmak en büyük arzumuz.



0 yorum:

Yorum Gönder