19 Şubat 2017 Pazar

Kariyer Önerisi " Altınordu Futbol Kulübü "



" Kariyer yapmak istiyorum ama bir türlü takım seçmeye karar veremiyorum " diyenler toplanın bakalım buraya. Türkiye 'nin gelecek vaadeden kulüplerinden Altınordu'yu bugün sizlere tanıtacağım.

Hem Türkiye 'den hem de alt yapısı sağlam bir kulüple başlamak istiyorsanız çok zevkli bir kariyer olabilir sizler için. İlk sene için çok iyi bir kadrosu olmasa da geleceği parlak bazı oyuncular bulundurmakta. Tesislerle başlayalım;



Altınordu bildiğiniz üzere Türkiye 'de geleceğe yatırım yapan, kadrosunda yerli oyuncu dışında oyuncu barındırmayan tek kulüp. Yukarıda gördüğünüz görsellerde "Altınordu Torbalı Tesisleri 'ni " bulunmakta. Kulüp kendi futbol okulunu açmış ve kendini bu yönde geliştirmek isteyen öğrencilere burada eğitim vermekte. " İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu " sloganını edinen kulüp anlayacağımız üzere öz kaynak anlayışına bir hayli önem veriyor.

Maçlarını 51 bin kişilik İzmir Stadı 'nda oynuyor, dolayısıyla başarı yakalamanız halinde kendi stadyumunuzu yapabilme durumunuz da var.

Eğer aceleci ve bir an önce başarı isteyen bir teknik direktörseniz, bu kulüp size uygun olmayabilir. İlk sezon için yetersiz bir kadrosu var. Ben genelde oyunu ilk kurduğumda ilk sezon transferlerini kapatıp, sezonu takımların orijinal halleriyle geçiriyorum Bu şekilde ilk sene çıkamayabilirsiniz Süper Lig 'e. Ama sabrettiğimiz taktirde çok haz duyacağımız bir kariyer olacağı kesin.




Aşağıdaki görsellerde takımımızın artı ve eksi yönlerini, takım genel profinili ve yapısını inceleyebilirsiniz;




Altınordu Spor Kulübü'nün geçmişte kayda değer bir başarısı bulunmamakta. Yani sıfırdan bir takım alıp, onların her şeyi olabilirsiniz. Belki de yeni yapılacak stadyumu sizin isminize adarlar ne dersiniz?

İşte müzemiz;



Kadro yapısı :



Yukarıda kadroda bulunan oyuncuları en iyiden (CA olarak), en düşüğe göre sıraladım. Taktiğimizi yaparken ilk sene bu oyunculara ve birincil görevlerine dikkat ederek yapmamız gerekiyor. Buna göre bu takım için şöyle bir diziliş ortaya çıkıyor;

GK     - libero kaleci destek
DC     - standart stoper kesici
DC     - defansif stoper savunma
DL     - bek hücum
DR     - kanat bek savunma
DMC - defansif orta saha savunma
DMC - defansif orta saha savunma
AMR - kanat destek
AML - kanat destek
AMC - ofansif oyun kurucu destek
ST      - defansif forvet savunma




Tabi ki siz ilk seneden kendi anlayışınızı ve taktiğinizi takıma adapte etmek isteyebilirsiniz, tamamen size kalmış. Şu anda takımdaki oyuncular için en aşina taktik, dizilim ve görev yukarıdaki görseldedir.

Son olarak finans tablosunu da görelim:




Keyifli oyunlar :)

0 yorum:

Yorum Gönder