8 Aralık 2014 Pazartesi

Futbol Direktörü Rehberi



Bir çoğumuz futbol direktörü alırken 2-3 özelliğine dikkat ederiz. Hatta sadece PA ve CA değerlendirme özelliğine bakanlar bile var ancak bu çok yanlıştır. İyi kulüpte de olsak kötü kulüpte de olsak filtreyi mümkün olduğunca kaliteli tutmakta fayda var. 

Bugün sizlere iyi futbol direktörlerini sıra sıra dizmekten ziyade hangi özelliklerine bakmak gerektiğini göstermek istiyorum. Yani balık tutmak değil, tutmasını öğretmek diyebiliriz buna.

Bir futbol direktörü arıyorsanız ilk bakmanız gereken 2 özelliği tabi ki PA ve CA değerlendirme özellikleridir. Bunu takip eden iki özelliği ise Taktiksel bilgi birikimi, Motivasyon ve Kararlılık özelliğidir. Ancak bazen bu özellikler bile bir futbol direktörünü iyi yapmaya yeterli olmayabilir. Nasıl ki bazı oyuncular potansiyelli oluyor fakat potansiyellerini bir türlü yantısamıyorlarsa personeller için de bu geçerli olabiliyor.





Yukarıda verdiğim resimdeki futbol direktörü amcamız Metalist'in direktörü. Alttaki resimde de gizli özelliklerini görmektesiniz. Dört dörtlük bir personel olarak sayabiliriz.

Yukarıda verdiğim 5 özelliği direktör arama filtresinde kullanabilirsiniz. İlla ki hepsinin 20 olması şart değil, tabi ki olsa harika olur ama takımınıza ve bulunduğunuz lige oranla en iyi futbol direktörünü bulabilirsiniz.

Ayrıca oyuncu transferlerini bu personele devrederseniz hiç tahmin edemeyeceğiniz derece oyuncular bulabilecektir size.

0 yorum:

Yorum Gönder